• Sladoled od marmelade

Vegetarijansko
Makrobiotičko
Posno
#37 od 16.04.2016
za 6 osoba
00:15h
jednostavno
Šta je najbolje za vrele letnje dane? Naravno, sladoled. Ako je domaći, onda je još bolji.
Sastojci:
Ceo postupak
- Marmelada od jagoda:200 gr
- Šlag:4 kesice
- Voda:150 ml
Priprema:
1. Ceo postupak
Marmeladu malo izgnječite viljuškom, prelijte vodom i promešajte.

Umutite šlag i lagano ga umešajte u marmeladu, pa smesu razdelite u posude i stavite u zamrzivač.

Sladoled, po želji, možete ukrasiti šlagom, voćem ili čokoladom.

Preporučujemo da za sladoled upotrebite domaću marmeladu od jagoda, malina, marelica ili ribizli.
Poreklo:
Internacionalno
Kategorija:
Deserti » Sladoledi
Autor:
lisica
Hausmajstor: 060 731 88 09