Lisica.RS - Mudar izbor

Zavrzlama oko Cvetkovića

Da li je novinar iz Bele Crkve zaista otet ili ne, utvrdiće istraga. Policija, za sada, ne otkriva previše detalja iz istrage.
Hronika
                 
#216 od 17.06.2018.
foto: Facebook
Mnogo je kontroverzi u slučaju koji je prethodnih dana podigao Srbiju na noge. Državni organi su pronašli Stefana Cvertkovića živog i zdravog. Izvor Blica tvrdi da je novinar pronađen na ulici.

Predsednik Vučić kaže da je u izjavama Cvetkovića mnogo kontroverzi i nelogičnosti, a da je navodno mesto otmice verovatno namešteno sa mnogo podmetanja navodnih dokaza. Da li je to uz znanje Cvetkovića ili ne, utvrdiće istraga.

Sam Cvetković tvrdi da su ga otele nepoznate osobe, sa namerom da ga prebace u Rumuniju. Pomoć su mu, navodno pružile i smestile na sigurno mesto, neke druge osobe čiji identitet ne želi da otkrije, plašeći se za njihovu bezbednost.

Državni organi tvrde da je u međuvremenu bilo dosta čudnih telefonskih poziva sa teritorije Kosova i “nekih drugih teritorija”.

Podsećamo da je novinar Stefan Cvetković, koji se između ostalog, bavio i istraživanjem ubistva Olivera Ivanovića, nestao u noći između srede i četvrtka i sve do juče nije bilo poznato gde se nalazi, a sumnjalo se na otmicu ili ubistvo.
Tagovi
izvor informacija: blic.rs

STEFAN CVETKOVIĆ

NOVINAR

BELA CRKVA

ALEKSANDAR VUČIĆ

POLICIJA

KOSOVO

OLIVER IVANOVIĆ

OTMICA

NAMEŠTALJKA

RUMUNIJA

Povezane vesti
Hronika
najnovije
Vaša reklama OVDE, pozovite 063/311-094
loading...
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup automobila Beograd
Baito računari
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd
loading...