Lisica.RS - Mudar izbor

Gomex širi kapacitete

Direktor kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić u petak, 18. novembra svečanim presecanjem vrpce pustili su u rad prošireno skladište GOMEX-a u Zrenjaninu.
Info
                 
#78 od 24.11.2016.
loading...
foto: gomex.rs
Ovaj, za GOMEX veoma značajan događaj, predstavlja završetak poslova na proširivanju skladišnih kapaciteta koji su se sinhrono radili u Distributivnim centrima u Zrenjaninu i Šapcu, kao i u Rashladno-distributivnom centru u Zrenjaninu. Ukupna ulaganja u proširenje kapaciteta za sva tri objekta iznose oko 1.600.000 EUR-a i predstavljaju jedno od najznačajnijih ulaganja koje je GOMEX imao.

Gradonačelnik Janjić izrazio je veliko zadovoljstvo što jedna tako uspešna kompanija kakav je GOMEX radi i posluje u Zrenjaninu i najavio dodatna ulaganja gradske administracije u projekat privlačenja investitora.

Direktor Kovačević objasnio je da je sada Distributivni centar Zrenjanin dobio dodatnih 4000 m2, što ukupno čini 8500 m2. Distributivni centar u Šapcu je dobio još 2300 m2 što ukupno čini 4800 m2, dok je Rashladno-distributivni centar u Zrenjaninu dobio dodatnih 550 m2 (skladišnog prostora) što ukupno čini 1550 m2.

Ovo je ujedno bila i prilika da direktor Kovačević najavi izgradnju velike hladnjače za voće i povrće u Zrenjaninu tokom marta 2017. godine. Radovi na objektima povereni su uglavnom lokalnim domaćim firmama, uz želju za daljim osnaživanjem preduzetnika i privrednika u sredinama u kojima GOMEX posluje. Nakon završetka ovih projekata, kompanija GOMEX zaposlila je i nove radnike, što je još jedan od dokaza konstatne brige o smanjenju stope nezaposlenosti.

Svakako da će najveći benefit od ovih projekata imati potrošači, bez čije pomoći ništa od ovoga ne bi bilo moguće realizovati.
Tagovi
izvor informacija: gomex.rs

GOMEX

ZRENJANIN

ŠABAC

SKLADIŠTE

HLADNJAČA

GRADONAČELNIK

PROŠIRENJE

Povezane vesti
Info
najnovije
loading...
Vaša reklama OVDE, pozovite 063/311-094
Verbano.RS : Autoservis, otkup i prodaja automobila i delova
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup i prodaja automobila Beograd
Otkup automobila Beograd
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd