Lisica.RS - Mudar izbor

Gomex u Starčevu

Novi GOMEX-ov maloprodajni objekat u Starčevu, nadomak Pančeva, otvoren je u petak, 09. decembra
Info
                 
#96 od 10.12.2016.
loading...
foto: gomex.rs
Ovo je ujedno i 140. objekat u maloprodajnoj mreži GOMEX-a. Svoje prve potrošače, novootvoreni objekat koji posluje pod nazivom “Starčevo” primio je tačno u 09h. Ova prodavnica formatirana je kao mini-market i raspolaže sa 120 m2 prodajnog prostora.

Nakon završene obuke u GOMEX-ovom Trening centru, u MPO "Starčevo" zaposleno je osam novih radnika i radnica. MPO “Starčevo” raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom ... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete. Potrošačima je asortiman od 3.000 artikala na raspologanju za kupovinu od ponedeljka do subote od 07 do 20:30h, a nedeljom od 07 do 13h.

U GOMEX-u su posebno ponosni što će i u ovoj prodavnici biti u prilici da svojim potrošačima ponude brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku “Graničar”. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju GOMEX-ove kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što je dobar signal da će i kupci u MPO “Starčevo” deliti slično iskustvo.
foto: gomex.rs
Tagovi
izvor informacija: gomex.rs

GOMEX

STARČEVO

NOVI OBJEKAT

GRANIČAR

PANONI

KVAK

UVEK TREBA

Povezane vesti
Info
najnovije
loading...
Vaša reklama OVDE, pozovite 063/311-094
Verbano.RS : Autoservis, otkup i prodaja automobila i delova
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup i prodaja automobila Beograd
Otkup automobila Beograd
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd