Lisica.RS - Mudar izbor

GOMEX organizator EDI konferencije

GOMEX godinama ulaže u razvoj informacionih tehnologija. Ova konferencija je u duhu daljeg razvoja IT-a.
IT & Tech
                 
#58 od 18.11.2016.
foto: gomex.rs
U organizaciji kompanije GOMEX i uz podršku Zrenjaninskog poslovnog kruga, Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, NALED-a i Grada Zrenjanina, u četvrtak, 17. novembra održana je konferencija o elektronskom poslovanju, e-upravi i EDI standardima.

Otvarajući konferenciju, direktor za finansijske i opšte poslove kompanije GOMEX Dragan Ranisavljević istakao je da naša kompanija već pet godina investira u informacione tehnologije. On je dodao da nas činjenica da živimo u elektronskom okruženju navodi na konstataciju da ćemo pre ili kasnije svi elektronski poslovati. Mislimo da je naša obaveza i kao velike kompanije, ali i kao članice NALED-a, da ono što saznamo prenesemo našim poslovnim partnerima i prijateljima, i zato smo se odlučili za organizaciju ove konferencije - podvukao je Ranisavljević.

Slovenačka firma Panteon group, koja je podržala današnju konferenciju, posluje na tržištu Srbije od 2008. godine. Marko Klasek, suvlasnik firme “Panteon group” obavestio je učesnike konferencije da je Slovenija uvela elektronsko poslovanje pre 15 godina. Elektronsko poslovanje smanjuje troškove, donosi uštede i smanjuje greške. Ovde smo da prenesemo iskustva, jer dobro je kad ne mora da se kreće ispočetka, nego se samo primenjuje dobra praksa - napomenuo je Klasek.

U pripremi su dva nova zakona - o elektronskom dokumentu i potpisu i elektronskoj upravi i to je veliki zamajac koji će dati Vlada Srbije u elektronskom poslovanju. Zato je ova konferencija od velikog značaja, zaključili su učesnici po završetku okupljanja.
Tagovi
izvor informacija: gomex.rs

ELEKTRONSKO POSLOVANJE

E-UPRAVA

EDI STANDARDI

EURAVA

GOMEX

SLOVENIJA

PANTEON GROUP

ZRENJANIN

NALED

KONFERENCIJA

UNIJA POSLODAVACA SRBIJE

Povezane vesti
IT & Tech
najnovije
Vaša reklama OVDE, pozovite 063/311-094
loading...
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup automobila Beograd
Baito računari
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd
loading...