Lisica.RS - Mudar izbor

Dve nove Lidl prodavnice

Prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji, jutros u 8 časova, istovremeno je otvorio još dve prodavnice – u Beogradu i u Čačku.
Lifestyle
                 
#262 od 14.03.2019.
loading...
foto: lidl.rs
Na svečanoj ceremoniji ispred Lidla u Beogradskoj ulici br. 1, predstavnici Lidla Srbija i gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, otvorili su vrata Lidl prodavnice. U istom trenutku, presecanjem vrpce otvorena je i prodavnica na Labudovom brdu u Beogradu. Uz ove dve nove, Lidl Srbija broji 25 prodavnice širom zemlje.

Čačani su pokazali veliko interesovanje i prisustvovali otvaranju nakon čega su se uverili u najbolji odnos cene i kvaliteta koji im je dostupan kroz pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda. U znak zahvalnosti za toplu dobrodošlicu, Lidl je u ovom gradu, kao i prilikom svakog otvaranja do sada, pripremio artikle sa atraktivnim cenama, po kojima je poznat među potrošačima.

- Nakon svega pet meseci poslovanja, drago nam je što smo već u prilici da otvorimo prodavnicu u Čačku. Dugujemo veliku zahvalnost Čačanima za ovu toplu dobrodošlicu, a mi smo tu da ostanemo i da im pokažamo kako je kupovina kod nas jednostavna, bolja i povoljnija, te stoga pozivam sve da nas od danas posete i uvere se u to - izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Martina Petrović.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović izrazio je zadovoljstvo što će Čačani od danas imati priliku da biraju iz Lidlovog bogatog asortimana proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

- Osim jedinstvenih Lidlovih brendova, važno je naglasiti da su u ponudi zastupljeni i naši dobavljači sa više stotina domaćih proizvoda. Zahvaljujem kompaniji Lidl Srbija, koja je do sada pokazala da je društveno odgovorna kompanija, što su otvaranjem ove prodavnice pružili šansu za zapošljavanje našim sugrađanima - istakao je Todorović i predstavnicima kompanije Lidl Srbija poželeo sreću u budućem poslovanju.

Otvaranjem dve nove Lidl prodavnice, posao je dobilo više od 60 ljudi, od kojih polovina u Čačku.

Samo neki od Lidl brendova koji se od danas mogu kupiti u Lidl prodavnici u Čačku su Finkare (Fin Carre), u okviru koga se proizvodi i najprodavanija Lidlova mlečna čokolada, apetisani Alesto, hrana za bebe Lupilu, kozmetika Sien (Cien), kućna hemija Ve-5 (W5), ali i drugi proizvodi čija se kontrola proizvodnje i kvaliteta odvija prema nemačkim standardima. Pored Lidl brendova, kao jedna od novina omiljenih potrošačima u Srbiji, pokazala se Lidlova pekara u kojoj se raznovrsni proizvodi peku više puta na dan.

Akcijske ponude u ovom trgovinskom lancu počinju četvrtkom i ponedeljkom. Asortiman neprehrambenih proizvoda, poput odeće, baštenskih alata, malih kućnih aparata i drugih, se redovno smenjuje u kratkotrajnoj ponudi.
Tagovi
izvor informacija: lidl.rs

LIDL

BEOGRAD

ČAČAK

NOVA PRODAVNICA

OTVARANJE

SRBIJA

MILUN TODOROVIĆ

GRADONAČELNIK

Povezane vesti
Lifestyle
najnovije
loading...
Vaša reklama OVDE, pozovite 063/311-094
Verbano.RS : Autoservis, otkup i prodaja automobila i delova
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup i prodaja automobila Beograd
Otkup automobila Beograd
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd