Lisica.RS - Mudar izbor

Lidl u Vrbasu i Paraćinu

Jedinstveno iskustvo kupovine i najpovoljnija potrošačka korpa od danas u 27 Lidl prodavnica širom Srbije.
Lifestyle
                 
#264 od 11.04.2019.
loading...
foto: lidl.rs
Prvi savremeni diskont otvorio je danas, istovremeno, u 8 časova ujutru, još dve prodavnice u Srbiji. Na listu gradova u kojima kompanija Lidl Srbija posluje, današnjim svečanim otvaranjem upisali su se Vrbas i Paraćin.

Prve posetioce novootvorenih Lidl prodavnica dočekale su već tradicionalne slavljeničke cene i asortiman sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Kada je reč o prodavnici u Paraćinu, potrošači su imali priliku i da po prvi put vide stalnu postavku istorijskih predmeta ispred same prodavnice, koja svedoči o životu ljudi sa tog prostora iz vremena pre nove i iz I i II veka nove ere, otkrivenih prilikom izgradnje prodavnice. Kompanija Lidl Srbija finansirala je arheološka istraživanja koja su pred početak izgradnje ove prodavnice dala uvid u delove prošlosti sa područja Paraćina.

- Veoma smo radosni što smo, u saradnji sa Zavičajnim muzejom Paraćin, dobili priliku da ta vredna saznanja sačuvamo od zaborava i podelimo sa građanima Paraćina i ostatka Srbije - izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Potrošači u Lidl prodavnicama imaju priliku da iskuse jedinstveno iskustvo kupovine zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, uz uštedu vremena. Prvi savremeni diskont u našoj zemlji brzu i jednostavnu kupovinu omogućava kroz pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, jasan raspored polica koji olakšava snalaženje, brz prolazak kroz kase i veliki, besplatan parking za potrošače.

Podsećamo da je radno vreme svih Lidl prodavnica od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji, uključujući i novootvorene prodavnice u Vrbasu i Paraćinu.

OTVARANJE 11.04.2019.:

Vrbas - Maršala Tita 2
Paraćin - Carice Milice 4
Tagovi
izvor informacija: lidl.rs

LIDL

PARAĆIN

VRBAS

PRODAVNICA

OTVARANJE

ZAVIČAJNI MUZEJ

SRBIJA

Povezane vesti
Lifestyle
najnovije
loading...
Vaša reklama OVDE, pozovite 063/311-094
Verbano.RS : Autoservis, otkup i prodaja automobila i delova
Hausmajstor: 060 731 88 09
Otkup Automobila
SEO Optimizacija sajta
Otkup i prodaja automobila Beograd
Otkup automobila Beograd
Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com
Stošić Agencija za selidbe Beograd